Pozovite » (+381) (0)24 535-533

i.sjednicauo-1Na prvim sjednicama novih saziva Upravnog i Nadzornog odbora Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata, koje su na poziv ravnatelja Zavoda Tomislava Žigmanova održane 30. kolovoza 2012. godine u Subotici, verificirani su mandati novih predsjednika i novih članova Upravnog i Nadzornog odbora Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata za sljedeći četverogodišnji mandat.

Vlada Autonomne Pokrajine Vojvodine donijela je odluku po kojoj je predsjednica Upravnog odbora Ljubica Vuković Dulić, povjesničarka umjetnosti, a za članove su imenovani: Katarina Čeliković, profesorica komparativne književnosti i rusistike, Zvonimir Pelajić, nastavnik glazbenog odgoja, Darko Vuković, magistar grafičkog dizajna, Klara Šolaja Karas, diplomirana ekonomistica, Vojislav Temunović, profesor glazbene kulture, Dario Španović, profesor povijesti i etnologije, Bernadica Ivanković, profesorica razredne nastave i knjižničarka te dr. th. Marinko Stantić, svećenik.

i.sjednicauo-2Među članovima aktualnog saziva Upravnog odbora, četvoro je iz Subotice, dvoje iz Sombora i po jedan član iz Novog Sada, Srijemske Mitrovice i Plavne.

Za predsjednicu Nadzornog odbora imenovana je apsolventica prava Josipa Vojnić Tunić, a za članove Ljiljana Dulić Mészáros, diplomirana ekonomistica i Ivan Budinčević, diplomirani ekonomist.

i.sjednicauo-3Na istoj sjednici ravnatelj Zavoda Tomislav Žigmanov nove članove Upravnog i Nadzornog odbora upoznao je s dosadašnjim radom i aktivnostima Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata od osnutka i izrazio nadu da će i novi saziv Upravnog i Nadzornog odbora raditi odgovorno i s puno entuzijazma na području kulture Hrvata u Vojvodini.