24.04. 07:28h

Natječaj za kratku priču za zbirku „Preprekova jesen“

HKUPD Stanislav Preprek iz Novog Sada je raspisao natječaj za kratku priču.

Natječaj je javni, a pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Srbije, te iz inozemstva, koji pišu standardnim hrvatskim jezikom ili na nekom od njegovih dijalekata. Tema priče je slobodna.

Autori mogu poslati do tri neobjavljene priče, a uz to trebaju navesti svoje puno ime i prezime, broj telefona i adresu, te priložiti svoju fotografiju i kratak životopis. Priče pod pseudonimom neće biti objavljene, kao ni ulomci iz većih proznih cjelina, ili već objavljeni radovi te radovi poslani na druge natječaje.

Priče se ne honoriraju, a rukopisi se ne vraćaju. Priče slati na e-mail adresu: natjecaji.stanisalv.preprek@mail.com, pri čemu u rubrici subject treba naznačiti: PREPREKOVA JESEN 2020. - ime i prezime autora.

Rok slanja priče je 1. kolovoza 2020. godine. Tročlano uredništvo odabrat će najbolje radove za zbirku kratkih priča Preprekova jesen 2020., koja će biti tiskana od strane Društva, te će tročlani žiri rangirati prve tri. Na promociji zbirke, predviđenoj za listopad 2020. godine, prvoplasirane tri priče će pročitati autori.

Krešimir Tkalac (HKUPD Stanislav Preprek)

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Zavod u Noći muzeja otvara izložbu posvećenu Hrvatskom narodnom kazalištu u Subotici
  • Predstavljanje knjige „Tragovi trajanja“ o Hrvatskom groblju u Boki
  • XIII. Seminar bunjevačkog stvaralaštva u Tavankutu
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima