25.09. 06:13h

Radionice na temu igračke za djecu i roditelje

najava plakat hrvatska igracka radionice u vrticima za webBesplatne radionicena temu HAI – hrvatska autentična igračka vodit će Tanja Tandara struc. spec. oec., projektna menadžerica u kulturi poVUcizakulturu – udruge za projektni menadžment u kulturi iz Zagreba. Bit će održane dvije radionice u Subotici, u prostorijama vrtića Marija Petković – Sunčica i Marija Petković – Biser, u četvrtak, 30. 05. i petak, 31. 05. u trajanju po dva sata s početkom u 17 sati.

Udruga provodi projekt HAI – hrvatske autentične igračke inspirirane hrvatskom kulturnom baštinom. Radionica je namijenjena djeci i roditeljima, a cilj projekta je razviti kolekciju dječjih igračaka, te pripadajući brend i ambalažu. Izrada igračaka na kvalitetan način doprinosi razvoju raznih vještina djece, a osmišljene su prema pedagoškim smjernicama za pojedini uzrast. Kroz otkrivanje igračke i smisla igre djeca uče o materijalnim ali i nematerijalnim vrijednostima baštine, na nenametljiv način.

Ove radionice plod su dugogodišnje uspješne suradnje Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata s Predškolskom ustanovom Naša radost, koji su i organizatori ove aktivnosti.

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • XIII. Tavankutski festival voća
  • HosanaFest 2023
  • VI. Međunarodni festival tradicijskog pjevanja
  • Dani hrvatske knjige i riječi - dani Balinta Vujkova 25. 10. – 28. 10. 2023.
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima