21. Festival bunjevački pisama - ONLINE

Objavljeno: 22.10.2021. Pregleda: 28

festival bunjevacki pisamaOvogodišnji Festival bunjevački pisama, 21. po redu, s obzirom na učestalo mijenjanje protuepidemijskih mjera, bit će održan posredstvom televizije i interneta. Festival će biti premijerno prikazana u nedjelju, 24. listopada s početkom u 19 sati na Televiziji K23, na Youtube kanalu i Facebook profilu HGU Festival bunjevački pisama.

Izvođače će pratiti Veliki tamburaški orkestar Hrvatske glazbene udruge Festival bunjevački pisama pod ravnanjem prof. Mire Temunović.

Pokrovitelj Festivala je Primorsko-goranska županija, a održavanje Festivala omogućeno je potporom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, Ministarstva kulture i informiranja R. Srbije, Grada Subotice, Pokrajinskog tajništva za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Pokrajinskog tajništva za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama, Hrvatskog nacionalnog vijeća i Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata te brojnih sponzora. Medijski pokrovitelji su Hrvatska riječ i CroMedia.

Godisnjak 2022

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Zavod u Noći muzeja otvara izložbu posvećenu Hrvatskom narodnom kazalištu u Subotici
  • Predstavljanje knjige „Tragovi trajanja“ o Hrvatskom groblju u Boki
  • XIII. Seminar bunjevačkog stvaralaštva u Tavankutu
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima