Etno kamp Hrvatske čitaonice

Objavljeno: 05.08.2016. Pregleda: 35

etno kamp fotoHrvatska čitaonica i ove godine organizira Etno kamp za djecu, deveti po redu. Bit će održan od 22. do 26. kolovoza 2016. godine, u domu DSHV-a.

Prijave za kamp učenika osnovnoškolske dobi počinju 5. kolovoza i traju do 13. kolovoza 2016. godine, na telefon 063/1169-200 ili na e-mail: bernadica@gmail.com. Cijena petodnevnog aranžmana je 1.000 dinara. Broj mjesta je ograničen.

Osim brojnih manualnih kreativnih radionica (slamarska, heklanje, izrada notesa, cubo magico kocke, ramova za slike, leptira, kućica za ptice, nakita, oslikavanje itd), bit će tu još dramska radionica, recitatorska, pjevačka, folklorna, tamburaška, duhovna te voditeljska radionica, potom moderan ples i etno kuhinja. Bit će organiziran i jednodnevni izlet s davno zaboravljenim, ali i nekim novijim igrama. Ovoga puta djeca će posjetiti Pivčiji salaš na Bikovu.

Posljednjeg dana kampa, u petak, 26. kolovoza, djeca će prirediti završnu priredbu na kojoj će pokazati što su sve naučili i radili tijekom tih pet dana. Istodobno će biti postavljena i prodajna izložba uradaka nastalih u kampu.

Najave i kalendar

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • Šesta Književna Panonija u Budimpešti 30. 11. - 1. 12.
  • Nazor – čuvar tradicije somborskih Hrvata
  • Večer ikavice u Stanišiću
  • Godišnji koncert HKUD Vladimir Nazor iz Sombora
  • Božićni koncert u Monoštoru
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima