Godišnja skupština HKPD-a „Jelačić“ iz Petrovaradina

Objavljeno: 23.03.2018. Pregleda: 1

jelacic godisnja skupstinaGodišnja skupština HKPD-a Jelačić iz Petrovaradina održana je 2. ožujka, stavljajući pred članstvo, među ostalim, Izvješće o radu u protekloj godini, kao i Plan aktivnosti koje su predviđene za 2018. Godina 2017. je bila jedna od ambicioznijih u radu Društva, što potvrđuje s uspjehom proveden 21 projekt organiziranja, sudjelovanja i partnerstva u programima kulture od lokalnog, regionalnog, nacionalnog i inozemnog značaja.

Od planova za 2018. istaknuto je održavanje regionalne gastro-manifestacije CROz kuhinju Vojvodine koja je dobila potporu Republike Hrvatske, zatim pokretanje kreativnih dječjih radionica na hrvatskom jeziku, te vrlo vjerojatno višednevno gostovanje u Splitu.
Kako HKPD Jelačić iz Petrovaradina ove godine obilježava 15 godina svoga rada, na skupštini je najavljena organizacija svečanosti s bogatim kulturno-umjetničkim programom i brojnim gostima iz zemlje i inozemstva. S tim u svezi, predstavljen je i logo obljetnice, rad dizajnera Darka Vukovića.

Izvor: Hrvatska riječ (K. M.)

Najave i kalendar

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2022
    Najave i kalendar
  • Promocija knjige Ivana Tumbasa: Steščalo se
  • Koncert Lucije Vukov i Kristine Stankov
  • 26. Izložba božićnjaka i predstavljanje monografije
  • Koncert klape Barun
  • Koncert velikog tamburaškog orkestra HKPD Matija Gubec u Rumi
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima