Izdanja časopisa Nova riječ dostupni na WEB stranici Zavoda u PDF-u

Objavljeno: 10.05.2023. Pregleda: 54

Nova WEB stranica Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata (www.zkvh.org.rs) pokrenuta lipnja 2022. godine donosi nove sadržaje i rubrike. Među njima je i dio stranice koji se odnosi na časopis za književnost i umjetnost Nova riječ i nalazi se na lokaciji: Izdavaštvo – Časopisi – Nova riječ.

Čitatelji na ovome mjestu mogu pročitati kratke informacije o samoj publikaciji, pregledati izdanja Nove riječi od prvoga do posljednjega broja, pročitati sadržaj, a svi dosadašnji brojevi osim posljednjeg su dostupni za preuzimanje u obliku PDF dokumenta. Posljednje izdanje Nove riječi – dvobroj za 2022. godinu se može nabaviti u prostorijama Zavoda u tiskanome obliku, a u obliku PDF dokumenta će biti dostupan nakon objave novoga broja za 2023. godinu.

Podsjećamo kako od ranije postoji mogućnost čitanja i preuzimanja sadržaja drugog časopisa koji objavljuje Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata: Godišnjak za znanstvena istraživanja.

Sadržaji Nove riječi i Godišnjaka objavljuju se na WEB stranici Zavoda kako bi se osnažila diseminacija sadržaja o Hrvatima u Vojvodini i tako barem djelomice otklonili deficiti na tome području.

ZKVH

Najave i kalendar

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2023
    Najave i kalendar
  • 7. Matoševi dani u Tovarniku
  • 7. Matoševi dani u Beogradu
  • 7. Matoševi dani u Plavni
  • 7. Matoševi dani u Zagrebu
  • Predstava Avaške godine u HNK Osijek
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima