Prljavo kazalište u Subotici

Objavljeno: 22.01.2016. Pregleda: 31

Prljavo kazalisteHrvatski bend Prljavo kazalište održat će koncert u subotičkoj Dvorani sportova u nedjelju, 17. travnja 2016. godine, s početkom u 20 sati. Zagrijavanje uoči nastupa Prljavaca bit će s predgrupom vrhunskih subotičkih glazbenika – benda Perpetuum Mobile.

Promotivno razdoblje za kupnju ulaznice po cijeni od 1.000 dinara traje do 2. veljače. Cijena redovite karte u pretprodaji, nakon završetka promotivnog razdoblja, iznosit će 1.200 dinara, a na dan koncerta 1.500 dinara. Cijena Vip ulaznice iznosi 2.400 dinara (broj karata je ograničen), a rezervacija stola iznosi 1.000 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima u Subotici, u Cornershopu (Dimitrija Tucovića 4), svaki dan od 7 do 22 sata, u turističkoj agenciji SAM (Matka Vukovića 3a), od 9 do 17 sati, kao i putem interneta, preko portala Gigstix.

Prljavo kazalište, jedan je od najpopularnijih rok bendova na prostorima bivše Jugoslavije, prvi je put nastupao u Subotici davne 1979. godine na Omladinskom festivalu. Poslije 37 godina na istom će mjestu ponovno zasvirati svoje najpoznatije bezvremenske hitove obožavane generacijama, među kojima su: Crno bijeli svijet, Heroj ulice, Kiše jesenje, Mi plešemo, Zaustavite Zemlju, Uzalud vam trud svirači, Sve je lako kad si mlad i mnoge druge.

Aktivnosti Zavoda

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Dan rođenja biskupa Ivana Antunovića - praznik hrvatske zajednice u Republici Srbiji
  • Dani Hrvata Bunjevaca u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji
  • ZKVH i Prelje u programu Noć muzeja u Baji
  • Međunarodni Marijanski pučki festival Zdravo budi, Marijo!
  • 11. saziv umjetničke kolonije Panon
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima