Sadržaji 10. „Godišnjaka za znanstvena istraživanja ZKVH-a“ dostupni na mreži

Objavljeno: 29.12.2020. Pregleda: 53

Godisnjak 10Objava sadržaja Godišnjaka za znanstvena istraživanja Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata redovito slijedi nakon objave novog broja, a za onaj prethodni. Ova je praksa nastavljena i objavom sadržaja 10. broja Godišnjaka koji su sada dostupni i na mrežnoj stranici ZKVH-a, a dostupni su na sljedećoj adresi: http://www.zkvh.org.rs/index.php/god-sep/10-2018

Sadržaji Godišnjaka objavljuju se na mrežnoj stranici ZKVH-a od 2012. godine kako bi se osnažila diseminacija sadržaja o Hrvatima u Vojvodini i tako barem djelomice otklonili deficiti na tome području.

Web stranice Godišnjaka, uz kratke informacije o samoj publikaciji, donose detaljan pregled tekstova po svakom pojedinom broju, te po znanstvenom području kojemu sadržaj objavljene radnje pripada. Uz nazive članaka, dani su podaci o autoru, broju Godišnjaka u kojem je objavljen i broju stranica, sažetak na hrvatskome te ključne riječi.

Znanstveni radovi objavljeni u brojevima od 1 do 10 Godišnjaka mogu se preuzeti u cijelosti, a tekstovi objavljeni u aktualnome, 11. broju bit će dostupni po izlasku sljedećeg broja.

Uz mogućnost pretraživanja po bilo kojem obilježju objavljenog članka, web stranice Godišnjaka nude i mogućnost izravne komunikacije s nama, te detaljne upute suradnicima koji žele da im tekst bude objavljen u našoj publikaciji. Također, tu su i upute za kupnju tiskanog izdanja Godišnjaka za znanstvena istraživanja ZKVH-a.

ZKVH

Obaveštenje o kolačićima