Sadržaji Godišnjaka za znanstvena istraživanja br. 13 dostupni na mrežnim stranicama ZKVH-a

Objavljeno: 20.02.2024. Pregleda: 205

Radi veće dostupnosti znanstvenih sadržaja koji za temu imaju neki aspekt društvenog života Hrvata u Vojvodini, bilo u povijesti bilo u sadašnjosti, Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata odlučio je još 2012. godine cjelovite sadržaje brojeva Godišnjaka za znanstvena istraživanja objaviti i na internetskim stranicama Zavoda. Na taj način svjesno želimo osnažiti diseminaciju sadržaja o Hrvatima u Vojvodini i tako barem djelomice otkloniti deficite na tome području. Objavljeni sadržaj Godišnjaka broj 13 dostupan je na sljedećoj poveznici: Godišnjak

Uz mogućnost pretraživanja po tematskim cjelinama, zainteresirani se mogu informirati o detaljnim uputama suradnicima koji žele da im tekst bude objavljen u našoj publikaciji.

Godišnjak za znanstvena istraživanja Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata broj 13 tiskan je u srpnju 2022. godine. I ovaj broj Godišnjaka slijedi uređivačku koncepciju časopisa te na više od 330 stranica objavljuje 11 znanstvenih i stručnih radnji koje tematiziraju neki aspekt društvenog života Hrvata u Vojvodini, bilo u povijesti bilo u sadašnjosti.


Književne manifestacije

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Uskrsni koncert u Novom Sadu
  • Uskrsni koncert HKPD-a Jelačić
  • Zavod u Noći muzeja otvara izložbu posvećenu Hrvatskom narodnom kazalištu u Subotici
  • Predstavljanje knjige „Tragovi trajanja“ o Hrvatskom groblju u Boki
  • XIII. Seminar bunjevačkog stvaralaštva u Tavankutu
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima