Troknjižje Miroslava S. Mađera na sajmu knjigu u Beogradu

Objavljeno: 17.10.2017. Pregleda: 2

sajam knjiga u Beogradu troknjizje Madjera 1Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata predstavit će troknjižje „Izabrana djela Miroslava S. Mađera“ nakladnika Društva hrvatskih književnika, Ogranak Slavonsko-baranjsko-srijemski i ZKVH-a na 62. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, u petak, 27. listopada 2017. godine, s početkom u 15 sati u dvorani Borislav Pekić u hali 1a Beogradskog sajma.

U predstavljanju sudjeluju dopredsjednik Društva hrvatskih književnika Mirko Ćurić, priređivačica Hrvojka Mihanović-Salopek i ravnatelj ZKVH-a Tomislav Žigmanov. Moderatorica je Katarina Čeliković, menadžerica kulturnih aktivnosti ZKVH-a.

Na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava od 22. do 29. listopada 2017. godine, na štandu „Vojvodina više od knjige“ u organizaciji Pokrajinskog tajništva za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Pokrajinskog tajništva za kulturu, javno informiranje i odnose s vjerskim zajednicama, bit će izložene, među ostalim, najnovije knjige i publikacije nakladnika vojvođanskih Hrvata.

Najave i kalendar

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2022
    Najave i kalendar
  • Godišnji koncert Jelačića
  • Predstavljanje knjige i slikovnice o majci Amadeji Pavlović
  • Godišnji koncert ŽPS HKUPD-a Stanislav Preprek
  • 86. Godišnjica osnutka HKUD Vladimir Nazor iz Sombora
  • Promocija knjige Ivana Tumbasa: Steščalo se
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima