Milorad Stojnić novi predsjednik Kranjčevića

Objavljeno: 14.01.2017. Pregleda: 40

milorad stojnicNa redovitoj godišnjoj skupštini HKPD-a Silvije Strahimir Kranjčević iz Berega za novog predsjednika izabran je Milorad Stojnić koji je do sada u udruzi bio koreograf. Stojnić je izabran jednoglasno.

„Ovo jeste priznanje za moj trud i rad koji sam u proteklih godinu dana uložio u našu udrugu, ali je velika odgovornost i obveza. Ono što nas čeka je povećanje broja članova i rad na tome da se u udrugu aktivno uključe svi oni koji su u prethodnom razdoblju bili članovi Kranjčevića. Ova 2017. godina za nas ima poseban značaj jer u ovoj godini obilježavamo značajnu obljetnicu – 90 godina rada udruge. Želja mi je da ta proslava bude organizirana na poseban način sa svečanom akademijom i koncertom na kome bi sudjelovali svi naši dragi prijatelji s kojima surađujemo. Naravno, očekujem i suradnju i pomoć svih članova Kranjčevića, jer imamo isti cilj a to je da naše društvo bude što bolje“, kaže Milorad Stojnić.

Ono što ih čeka već ovog mjeseca je sudjelovanje na manifestaciji Zimsko sprimanje u Antinu, a u veljači Berežani će biti organizatori i domaćini Šokačkog prela.

 

Izvor: Hrvatska riječ (Z. V.)

Vijesti

Pogledajte sve

Moglo bi Vas zanimati...

  • 2024
    Najave i kalendar
  • Predstava Triput Bog pomaže
  • Najava: Svečana akademija povodom 15 godina rada ZKVH-a
  • XIII. Seminar bunjevačkog stvaralaštva u Tavankutu
Pogledajte sve

Obaveštenje o kolačićima